Il·lustració Eva Gómez Serrano

Col·laboració amb DOMUS

Estudiants i exalumnes del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA han col·laborat amb la revista DOMUS, la publicació internacional de disseny, arquitectura i construcció.

La participació d’EINA s’ha concretat en il·lustracions d’articles dels números de la revista DOMUS de juny, juliol-agost i setembre, de les notícies vinculades a les seccions Punti di vista/Points of view, escrita per Giulia Ricci, i Case d’altri/Others’ houses d’Andrea Bajani.

Eva Gómez Serrano, estudiant del postgrau, va realitzar les il·lustracions del mes de juny de l’entrevista a Daniela Bruno i Paolo Cresci, i de l’article Una farmacia romana a Washington. Carmen Martínez, exalumna del programa, es va encarregar de les il·lustracions del número de juliol-agost de Jane Withers i Lydia Kallipolit, i de l’article Naufragio sul Golfo di Camogli. Bertine Bielderman, també exestudiant, va fer les del número de setembre de Phineas Harper i Lieven De Cauter, i l’article Sparire nel sottosuolo di Amsterdam.

Eva Gómez Serrano Eva Gómez Serrano
Eva Gómez Serrano Eva Gómez Serrano
Carmen Martínez Carmen Martínez
Carmen Martínez Carmen Martínez
Bertine Bielderman Bertine Bielderman
Bertine Bielderman Bertine Bielderman