Il·lustració Eva Gómez Serrano

Col·laboració amb DOMUS

Estudiants i exalumnes del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA han col·laborat amb la revista DOMUS, la publicació internacional de disseny, arquitectura i construcció.

La participació d’EINA s’ha concretat en il·lustracions d’articles dels números de la revista DOMUS de juny, juliol-agost i setembre, de les notícies vinculades a les seccions Punti di vista/Points of view, escrita per Giulia Ricci, i Case d’altri/Others’ houses d’Andrea Bajani.

Eva Gómez Serrano, estudiant del postgrau, va realitzar les il·lustracions del mes de juny de l’entrevista a Daniela Bruno i Paolo Cresci, i de l’article Una farmacia romana a Washington. Carmen Martínez, exalumna del programa, es va encarregar de les il·lustracions del número de juliol-agost de Jane Withers i Lydia Kallipolit, i de l’article Naufragio sul Golfo di Camogli. Bertine Bielderman, també exestudiant, va fer les del número de setembre de Phineas Harper i Lieven De Cauter, i l’article Sparire nel sottosuolo di Amsterdam.

Eva Gómez Serrano
Eva Gómez Serrano
Carmen Martínez
Carmen Martínez
Bertine Bielderman
Bertine Bielderman