Ágape insípido

Ágape insípido

Els estudiants del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny d’EINA (MURAD) han participat a Ágape insípido, la una performance de Vera Garcia Livia sobre el tema del saber i de l'insípid i on un grup de comensals fan experiències gustatòries i reflexionen sobre elles, que es va fer a EINA Sentmenat.

L’esdeveniment està vinculat amb el mòdul Art Contemporani del MURAD, que dedica set sessions de quatre hores a aquelles pràctiques artístiques que tenen a veure amb el món de l'alimentació, el menjar, la cuina i la gastronomia.

Aquestes fotografies corresponen a la performance participativa Agape insípido que la Vera Lívia García va organitzar el 25 d'octubre sobre el tema del saber i de l'insípid i on un grup de comensals fan experiències gustatòries i reflexionen sobre elles.

Es poden consultar més detalls sobre aquesta performance a l’article Ágape Insípido: una performance de estética gustatoria como herramienta convivencial publicat a la revista LAMURAD, Southern Journal of Research in Art and Design.

Ágape insípido Ágape insípido
Ágape insípido Ágape insípido
Ágape insípido Ágape insípido