Eros - Marina Esbrí Raventos

Eros

Erotisme? Que és l’erotisme? Quan parlem d’erotisme realment sabem què volem dir? Hi ha una definició exacta per explicar-lo? Per començar, l’erotisme és una paraula ambigua que no té una definició exacta, com seria per exemple l’art.

És per aquest motiu que no intento definir l’erotisme en si, sinó entendre com l’erotisme conviu en nosaltres i com aquest és un dels aspectes interiors de l’ésser humà. L’erotisme es manifesta de diverses maneres, com serien el sexe i l’amor, però també presenta una gran relació amb la mort. És aquí on dono resposta a la meva hipòtesi: Hi ha relació entre erotisme i mort?

Aquest projecte està format per dues peces. En primer lloc, el treball d’investigació on vaig dur a terme un estudi sobre com l’erotisme conviu en nosaltres i com l’entenem, tant en l’àmbit social com en l’art. En segon lloc, d’un llibre fotogràfic amb peces pròpies.

Aquesta part és la més personal del treball ja que aquesta peça neix fruit del dol que vaig patir quan tenia 16 anys. Tracta d’un discurs visual separat en tres fases: l’individualisme de l’ésser, la dona objecte i la dona empoderada. Tres punts que descriuen el procés i la lluita interna que vaig viure.

Eros - Marina Esbrí Raventos Eros - Marina Esbrí Raventos
Eros - Marina Esbrí Raventos Eros - Marina Esbrí Raventos

Informació

Especialitat
Creació visual
Curs
2019
Projecte tutoritzat per
Autor
Marina Esbrí Raventos