EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Desenvolupament avançat de fonts

Bulo Rounded (Jordi Embodas + Noe Blanco)

Sol·licita una entrevista personalitzada

El curs tracta tots els aspectes del desenvolupament avançat d’una font tipogràfica, amb la finalitat de ser publicada. S’aborden cinc temes que habitualment queden exclosos dels cursos de tipografia més tradicionals: escriptures no llatines i estàndards de caràcters a les fonts, desevolupament i organització de pesos, desenvolupament de programació i grups per a format OpenType, eines de producció no convencionals i ajust de tipus per a pantalla.

El curs aprofundeix i complementa els continguts del Curs de Disseny de Lletra que forma part del Màster de Tipografia avançada, i en especial els de l’assignatura d’Arquitectura digital de la lletra. La formació dóna resposta a una creixent demanda per part d’estudiants que compten amb un molt bon nivell i no troben en la oferta formativa actual continguts tan avançats. En aquest sentit, es tracta d’un curs clarament diferenciat i únic, que suposa adquirits els continguts introductoris pel que fa al desenvolupament de fonts.

Les competències que s'adquiriran són la finalització professional de fonts tipogràfiques tant pel que fa al desenvolupament de la família com pel que fa al format, característiques OpenType i fonts de pantalla.

Títol
Certificat EINA
Edició i curs

Tercera

Preu

400€ (10% dte. exalumnes)

Dates

del 18 de febrer al 6 de maig de 2019

Horari

Dilluns i divendres, de 16h a 20h

Durada

40 hores

Idioma

castellà

Places

Mínim 10 i màxim 25

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, UAB

Professorat

A qui va dirigit

Aquesta formació va dirigida a totes aquelles persones amb coneixements adquirits de tipografia, disseny de lletra o desenvolupament de fonts, que vulguin aprofundir en aquest camp. En especial a aquells alumnes que prèviament hagin cursat estudis superiors o màsters especialitzats en tipografia o disseny gràfic, i en especial aquells es estiguin realitzant (o hagin cursat) el Màster en Tipografia avançada d’EINA (es pot cursar de forma paral·lela).

IMPORTANT: És requisit imprescindible aportar un projecte de font o família tipogràfica inicial per accedir al curs. En el cas dels alumnes o exalumnes del Màster de Tipografia avançada, pot servir el que es fa a Arquitectura de Lletra. En cas de no comptar amb els coneixements necessaris, es recomana realitzar primer el Curs de Disseny de Lletra.

Accés

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius. Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i book a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

Dades de contacte

Per a més informació sobre procediments administratius per sol·licitar plaça, requisits de titulació, informació sobre beques o tramitació de visats consultar l’apartat Accés.

E I N A