Mobilitat Incoming

L’alumnat d'intercanvi té accés a les mateixes classes que el d'EINA. Per tant, la seva integració al centre és completa.

Tot i que no és obligatori disposar d'un certificat de nivell B2 en espanyol, és totalment recomanable tenir-ho. Els estudiants també han de tenir en compte que moltes de les classes s'imparteixen en català. Tanmateix, la major part dels professors parlen espanyol i anglès.

Les tres modalitats d'intercanvi existents són:

  • Erasmus+ Studies. Programa d’intercanvis amb universitats europees que gaudeixen de la beca Erasmus. Aquest programa reconeix els crèdits cursats a les universitats d’acollida gràcies a l’European Credit Transfer System (ECTS).
  • UAB Exchange Programme. Programa d’intercanvis amb universitats de fora d’Europa (principalment d’Amèrica, Àsia, i Oceania).
  • Estada: La modalitat Estada va dirigida a estudiants d’institucions amb les que no existeixen convenis d’intercanvi.

Com sol·licitar plaça

En primer lloc s’ha de demanar la plaça a EINA a la universitat d’origen. Confirma que la teva universitat és una de les nostres entitats col·laboradores.

Un cop has estat admès/sa cal registrar-se i omplir la sol·licitud a la universitat accedint a sia.uab.cat

Paral·lelament has d'enviar a Internacional@eina.cat la següent documentació: portfoli (format PDF), carta de motivació, expedient acadèmic i còpia del document d'identitat.