EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Laia Clos

Barcelona 1972.

Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona (1995) i graduada en Disseny Gràfic per l’Escola Massana (1997). És Màster en Societat de la informació i el coneixement (UOC) (2015).

Docència

Des de el 2003 ha estat docent del Centre Universitari EINA, impartint les assignatures de Representació gràfica i Estratègies de disseny.

Anteriorment també havia donat classes d’Història del disseny a l’Escola Lai. També ha participat en tribunals d’avaluació de màsters a l’Escola Elisava.

Actualment impartint l'assignatura Maquetació Editorial en el 3r curs de grau.

Activitat Professional / Recerca

Després de treballar en diversos estudis, el 2006 funda Mot, un estudi multi-disciplinar que desenvolupa principalment projectes de disseny editorial i imatge corporativa, tant per a clients públics com privats.

El 2010, va crear una nova plataforma, Tom, un espai des d’on es venen projectes conceptualitzats, dissenyats i produïts pel propi estudi.

És membre de la junta de l’ADG FAD des del 2008 i desde aquest any a càrrec de la vicepresidència del mateix organisme.

Algunes de les seves feines han estat publicades al Select E —Index Books— i al llibre dels Laus 2010 —ADG FAD, i han aparegut articles i ressenyes en nombrosos blogs.

Obra

Premis

Publicacions

Obra publicada en diversos blogs a internet i llibres i revistes especiaitzades en disseny. Laus 41 (Juny 2011)

Exposicions:

Altres

Ha realitzats projectes per a: ADG-FAD, Ajuntament de Barcelona, CCCB, Col·legi de la Seda de Barcelona, Ediciones Polígrafa, Editorial Gustavo Gili, Departament de Cultura, Departament de Salut, SOC, Grupo Planeta, La Magrana, Random House Mondadori, RBA Libros.

E I N A