EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Jordi Peraferrer i Puigpelat

Gràcia, 1965.

Arquitecte llicenciat ( PLA 1994 ) per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha cursat el Màster universitari en tecnologia a l’arquitectura a la UPC. Actualment està treballant en la seva tesis doctoral sobre les antigues industries a la Vila de Gràcia al segle XIX.

Docència

Professor de Dibuix tècnic de disseny d’interiors de primer curs de Graduat Superior de Disseny al Centre Universitari EINA de Barcelona des del curs 2000-2001 al 2008-2009. PDI de l’assignatura Dibuix tècnic . Grau de Disseny al Centre Universitari EINA des del curs 2009-2010 i coordinador de primer curs.

Activitat professional / Recerca

Ha col.laborat en els estudis d’arquitectura de Jaume Bach i Gabriel Mora, de Carles Bassó, de Cristian Cirici & associats, estudi d'arquitectura i enginyeria wm8 i estudi Arcadhoc. Col·laboració amb l’estudi Gloria Lladó Actualment és membre del GRHED,Grup de recerca en Historia i historiografia de l’art i el disseny contemporanis d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona.

Publicacions

Dibuixos per a revistes i llibres d'arquitectura i col·laboracio en l'aixecament de plànols de l'estat actual del palau dels Marquesos de Sentmenat, del projecte de rehabilitació de la nova Escola de Disseny i Art EINA

Article: “La botiga Mañach o la força del desconcert”, al llibre L’Interiorisme Comercial com Patrimoni. Una aproximació des del món del Disseny. Publicacions EINA. Barcelona 2018.

Obra

Obres més destacades on ha col·laborat:

E I N A