EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Arcangela Regis

Barcelona, 1974

Cursa estudis de fotografia en l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (1998) paral·lelament als estudis de disseny gràfic en EINA (2000). S'especialitza en composició i impressió tipogràfica manual en el Conservatori de les Arts del Llibre de l'Escola Llotja (2007). El 2015 cursa els postgrau Ephemera: historia, anàlisi i catalogació de materials impresos efímers i El llibre antic: historia i anàlisi del patrimoni bibliogràfic, en la Facultad de Biblioteconomia i Documentació de la UB.

###DOCÈNCIA

Des de 2015 és professora de tipografia a l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat. Del 2006 al 2014 va impartir l'assignatura de Buidatge i composició de tipografia mòbil dins del Màster en Tipografia avançada a EINA, i del 2008 al 2012 el curs Edicions experimentals i creatives impartit a l'Escola Massana.

També ha impartit classes de fotografia a l'Espai Virreina, a l'Escola Bau, a l'Escola Illa de Sabadell i a la Facultat de Belles Arts.

###ACTIVITAT PROFESSIONAL / RECERCA

El 2012 consolida el seu projecte Lauren Press, impremta dedicada a la composició e impressió tipogràfica artesanal, des d'on realitza encàrrecs de disseny e impressió així com obra personal. Ha treballat en gestió cultural per a entitats i comissaris de fotografia. PhotoIreland Festival 2012, Fundació Fotocolectania 2010, Festival GetxoPhoto 2009, La FotoBcn 2008. En 2007 funda, amb altres fotògrafs, el col·lectiu AtelieRetaguardia, que, fins a 2011, es va dedicar a l'estudi i divulgació de les tècniques fotogràfiques del segle XIX

###PUBLICACIONS
(Només es llisten les 5 més recents)

###EXPOSICIONS

E I N A