EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Anna Fuster

Badalona, 1976 Llicenciada en Comunicació Audiovisual (UPF, 1998), Graduada Superior en Disseny, itinerari Disseny Gràfic per EINA (UAB, 2003) i ha obtingut el Diploma d’Estudis Avançats en Belles Arts dins el programa Art, Territori i cultura dels mèdia (UB, 2005).

Docència

Actualment és professora de l'assignatura de Projectes 2 - Disseny web i edició digital al Grau de Disseny d'EINA i coordinadora del Postgrau en disseny web del Màster en Disseny Gràfic d'EINA, on imparteix l'assignatura de Projectes web.

Des 2016 és professora de l'assignatura Disseny i guió d'interactius del Grau en Comunicació Audiovisual de la UPF. Des de 2013 col·labora en el Màster en comunicació i màrqueting digital de la UAB.

Entre 2001 i 2015 va ser col·laboradora en el Màster en Arts Digitals (IDEC - UPF), en les assignatures Xarxes de Comunicació i Producció multimèdia. De 2001 a 2010 ha estat professora associada dels estudis de Comunicació Audiovisual de la UPF, amb les assignatures Taller d'Expressió: Fotografia (Llicenciatura en Comunicació Audiovisual, 2001-2008) i Taller de fotografia (Grau en Comunicació Audiovisual 2008-2010).

Activitat Professional / Recerca

Desenvolupa la seva activitat professional en l’àrea de la ideació i disseny de projectes interactius. Juntament amb Daniel Julià és la creadora de Pimpampum.net, l’empresa on desenvolupen projectes tant a nivell artístic com comercial.
Han rebut diversos premis i mencions, entre els que cal destacar el VII Premio Andalucía Arte y Deporte 2005, la convocatòria Maçart 2006, i han estat finalistes dels premis B-Digital a la Innovació Digital 2010.
Han presentat el seu treball a diversos festivals i tallers i taules rodones: Aula Camon, i-dissabtes Caixaforum, Hangar, OFFF, Nits digitals, Canariasmediafest, VADfestival, Penedesfera, entre d’altres.
Anteriorment, va formar part del Grup d’Experimentació en Comunicació Interactiva de l’Institut Universitari de l’Audiovisual (UPF, 2001-2007).

Obra

E I N A