EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Anna Fuster

Badalona, 1976 Llicenciada en Comunicació Audiovisual (UPF, 1998), Graduada Superior en Disseny, itinerari Disseny Gràfic per EINA (UAB, 2003) i ha obtingut el Diploma d’Estudis Avançats en Belles Arts dins el programa Art, Territori i cultura dels mèdia (UB, 2005).

###Docència Actualment és professora de l’assignatura Projectes I - Disseny web i edició digital en el Grau de Disseny d’EINA i coordinadora del Postgrau en publicacions digitals del Màster en Disseny Gràfic d’EINA, on imparteix l’assignatura Projectes web.
Des de 2001 col·labora en el Màster en Arts Digitals (IDEC – UPF), a les assignatures Xarxes de Comunicació i Producció multimèdia. Des de 2009 és professora del Postgrau de Programació per a Arts Digitals (online) (IDEC - UPF), a les assignatures de Disseny web i de Producció multimèdia per a Web.
De 2001 a 2010 ha estat professora associada dels estudis de Comunicació Audiovisual de la UPF, amb les assignatures Taller d’Expressió: Fotografia (Llicenciatura en Comunicació Audiovisual, 2001-2008) i Taller de fotografia (Grau en Comunicació Audiovisual 2008-2010).

Activitat Professional / Recerca

Desenvolupa la seva activitat professional en l’àrea de la ideació i disseny de projectes interactius. Juntament amb Daniel Julià és la creadora de Pimpampum.net, l’empresa on desenvolupen projectes tant a nivell artístic com comercial, especialment dins l’àmbit de l’anomenada web 2.0.
Han rebut diversos premis i mencions, entre els que cal destacar el VII Premio Andalucía Arte y Deporte 2005, la convocatòria Maçart 2006, i han estat finalistes dels premis B-Digital a la Innovació Digital 2010.
Han presentat el seu treball a diversos festivals i tallers i taules rodones: Aula Camon, i-dissabtes Caixaforum, Hangar, OFFF, Nits digitals, Canariasmediafest, VADfestival, Penedesfera, entre d’altres.
Anteriorment, va formar part del Grup d’Experimentació en Comunicació Interactiva de l’Institut Universitari de l’Audiovisual (UPF, 2001-2007).

Obra

E I N A