Inner ear pathology in MPS IIIB mice at 30 wks.png

eina idea Audio

EINA IDEA AUDIO Gif

Eina idea Audio és un híbrid de podcast, revista de premsa i bústia de veu il·lustrada que pren simultàniament diversos formats online. Amb una cadència gairebé diària, a través del seu canal de Telegram eina idea Audio ofereix un degoteig de poemes llegits per robots, textos trobats; fragments de músiques, soroll, murmuris anònims, gravacions d’animals; despulles reveladores de discursos acadèmics; píndoles interrogants; plunderphonics; i altres exemples de rerradio.

En aquesta mateixa xarxa, una col·lecció de stickers ha estat creada específicament pels estudis Arauna i Gemma Villegas per eina idea Audio. La col·lecció pot acoblar-se a la col·lecció de stickers de cada usuari de Telegram i la seva vocació és disseminar-se en altres vocabularis més enllà dels canals d’Eina Idea.

Per decantació i amb una cadència mensual aproximada, eina idea Audio arxiva les seves activitats sonores com a podcast accessible a través de l’aplicació SoundCloud.

La situació actual de tancament intermitent i limitacions a la interacció social ha accelerat el desenvolupament d’eina idea Audio, que es concep com estació portàtil i múltiple, destinada a acompanyar els seus usuaris en les fases també intermitents de desconfinament, represa ocasional de la mobilitat i/o reconfiguració de la mateixa en un nou paradigma urbà, social, sensorial i distòpic.

Informació