Visita a la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme amb els seus comissaris

→ Dimarts 13 de juliol a les 19h
→ Pavelló Mies van der Rohe (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7)
Inscripció gratuïta. Places limitades

Coneix la XV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme (BEAU) "España vacía, España llena. Estratègies de conciliació" de la mà d’Anna Bach i Eugeni Bach, comissaris de l’esdeveniment, amb la visita guiada que tindrà lloc el dimarts 13 de juliol a les 19h al Pavelló Mies van der Rohe.

La XV BEAU reuneix els treballs més rellevants de l'arquitectura i l'urbanisme espanyols dels tres últims anys (2018- 2020) a través d'una doble i complementària proposta expositiva i d'activitats. 

La present edició de la biennal ofereix una panoràmica que contribueix a l’apropament i a la reflexió sobre les capacitats de conciliació que poden tenir l'arquitectura i l'urbanisme respecte de les dues realitats territorials que hi ha al país; la d'una Espanya densa, dinàmica i poblada; i la d'una altra amb menor densitat, més invariable i deshabitada.

Les exposicions de la XV BEAU tenen lloc del 28 de juny al 16 de setembre al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona i del 2 de juliol al 10 d'octubre al Museo Patio Herreriano de Valladolid. A la doble seu física s’uneix una tercera seu digital: https://labienal.es/.

XVBEAU_Ilustración Anna Bach XVBEAU_Ilustración Anna Bach
XVBEAU_Ilustración Anna Bach XVBEAU_Ilustración Anna Bach