The Urge of Living

“The Urge of Living”, nou llibre d’Alberto Polo

Alberto Polo, fotògraf i professor del Grau de Disseny, presenta el seu nou llibre “The Urge of Living”, a la fira Polycopies de París el 8 de novembre.

Construït com una mena de diari visual, "The Urge of Living" és el resultat de més de deu anys d'elaboració, treballant amb l'arxiu i donant forma a un cos de treball emocional, partint de la barreja dels records fotogràfics capturats al llarg d'un període de més de vint anys de documentació de la subcultura del skateboarding com a fotògraf professional de skate. 

Patinadors i adolescents anònims, rutines diàries a la carretera, paisatges i vistes urbanes, trobades accidentals al carrer, gent de festa i una mirada a moments més íntims serveixen per construir un viatge d'iniciació de juvenil en el descobriment del món fins a l'edat adulta. 

“Impulsat per la meva experiència personal com a part activa de la història i com a documentalista de primera mà per a molts altres, "The Urge of Living" és un llibre basat en el món de l’skate, però resulta ser molt més. És una història sobre la joventut, la passió, l'amistat i l'amor i les pàgines d'aquest llibre, sens dubte contenen una descripció d'un període molt intens de la meva vida i de tantes altres amb les que vaig compartir, encara que fos només un breu instant, per fer una foto i així recordar el moment sempre més”, comenta Alberto Polo.

El llançament de “The Urge of Living”, publicat per l'editorial japonesa SUPER LABO, serà el 15 de novembre.

The Urge of Living The Urge of Living
The Urge of Living The Urge of Living
The Urge of Living The Urge of Living
The Urge of Living The Urge of Living
The Urge of Living The Urge of Living