Tech Spirit Barcelona

Tech Spirit Barcelona

Tech Spirit Barcelona, l’esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local que reuneix i mobilitza l’ecosistema startup i tecnològic de la ciutat, celebra la seva segona edició els dies 22 i 23 de novembre a la Casa Llotja de Mar. La inscripció a aquesta trobada és gratuïta.

Aquest esdeveniment, que va sorgir de manera espontàniament el 2020 per suplir la cancel·lació del 4YFN i del MWC, compta amb la presència de reconeguts emprenedors nacionals i internacionals, i de corporacions que han fet la seva aposta per Barcelona i els fons d'inversió. Entre els 140 ponents participants a la nova edició està Pau de Solà-Morales, director d’EINA.

El Tech Spirit Barcelona està organitzat des de Tech Barcelona, l'associació privada sense ànim de lucre que agrupa més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i vertebra l'ecosistema digital i tecnològic de Barcelona. Tech Barcelona lidera de nou l'organització d'aquest esdeveniment, amb ACCIÓ, l'agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l'empresa, com a partner principal; el suport del Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa; la col·laboració de Cambra de Comerç de Barcelona i de les principals empreses de l'ecosistema.

Tech Spirit Barcelona Tech Spirit Barcelona