SOMETHING ABOUT US, exposició d’il·lustració creativa i infantil

‘SOMETHING ABOUT US’ és l’exposició col·lectiva dels projectes realitzats pels estudiants del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual i del Postgrau en Il·lustració per a publicacions infantils i juvenils d'EINA, que s’inaugura el dijous 15 de juliol a les 19h a EINA Barra de Ferro (Barra de Ferro, 2).

La mostra és el reflex de la realitat que ens ha tocat compartir aquest darrer any. Com senyalen els propis estudiants: “Durant aquest curs hem conviscut amb la incertesa, i hem mirat més que mai cap al nostre interior. Cadascú ha viscut la seva pròpia experiència, i per això busquem connectar amb els altres a través de les nostres diferents vivències i mirades. Be part of US. Be part of our collective explosion: ‘SOMETHING ABOUT US’”.

A l’exposició es presenten projectes que funcionen també com a experiències individuals i col·lectives i que connecten amb el paper de l'il·lustrador en l'actualitat. La mostra reuneix l’obra d’estudiants de diferents indrets de món com Holanda, Itàlia, Iran, República Dominicana, Uruguai, i múltiples llocs d’Espanya. 

La relació de participants és la següent: Luis Alzueta Martínez, Josefina Baluga González, Bertine Bielderman, Alberto Fernández Camino, Núria Garcia Traveria, Rubén Hervás Ramos, Lia Holguin Martinez, Alice Maniscalco, Clara Marcilla Ferrer, Carme Martínez Boronat, Jaume Vadell Redondo [Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual]. Elisabeth Bosch Von Hoff, Olivia Bova, Montserrat Colomer Calsina, Núria Gómez Barceló, Marina Juanet Casulleras, Sarah Maghsoodloo, Kenia Rodríguez Serrano, Dídac San José Romeu, Alba Seguí Carvajal, Isabel Troy Díaz [Postgrau en Il·lustració per a publicacions infantils i juvenils].

L’exposició, oberta a tots els públics fins al 30 de juliol, es pot visitar de dilluns a dissabte, de 16h a 20h.

SOMETHING ABOUT US