The Model is not Manifold, Jo Milne

'Procesos creatius en l'ensenyament superior'

Jo Milne, professora del Grau de Disseny d'EINA i artista resident al Centre de Ciències de la Vida (MELIS/ UPF), participarà el dimecres 29 de març a la primera jornada sobre educació i creativitat de Crea, el nou grup de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). L’acte constarà d’una taula rodona oberta al públic a la tarda, on hi participaran ponents de tres centres educatius d’arts i disseny: EINA, BAU i l’Escola Massana.

En aquesta taula rodona sobre “Processos creatius en l’ensenyament superior” es dialogarà sobre tres eixos principals: la materialitat i traducció medial en línia; la documentació del procés de treball i aprenentatge, i l’avaluació qualitativa i el feedback. Seguidament, hi haurà un petit debat per tal d’explorar quines pràctiques pedagògiques significatives i crítiques es poden desenvolupar en aquest context. L’objectiu d’aquesta activitat és reflexionar sobre els desafiaments i les possibilitats de l’ensenyament superior en els àmbits relacionats amb la creativitat en un context de digitalització dels llenguatges i dels espais d’aprenentatge.

Ponents:

  • Susanna Tesconi, professora dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC.
  • Montserrat Alsina, directora del curs d’especialització en Eines tecnològiques de gestió documental i professora dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC.
  • Laura Porta, directora del Grau de Tècniques d’interacció digital i multimèdia i professora dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC.
  • Lúa Coderch, cap d’estudis del Grau en Belles Arts de BAU.
  • Jo Milne, professora del Grau de disseny a EINA, i professora associada a la Facultat de Belles Arts de la UB.
  • Montse Romaní, professora del Grau universitari d’arts i disseny a l’Escola Massana.


Moderadora: Laia Blasco, directora del Grau d’arts i professora dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la de la UOC.

Pots consultar el programa complet de la jornada aquí i inscriure-t’hi mitjançant aquest enllaç.

Imagen portada: The Model is not Manifold, Jo Milne

Processos creatius en l'ensenyament superior Processos creatius en l'ensenyament superior