.able

Presentació d’.able Journal

.able, la revista visual, multimèdia i gratuïta que publica investigacions a través d’imatges a la intersecció de les arts, el disseny i la ciència, es presenta el 29 de març a les 18h a la Sala Ricson d’Hangar (Emilia Coranty, 16).

L’esdeveniment començarà amb la intervenció de Samuel Bianchini, fundador i editor d'.able (École des Arts Décoratif – PSL, París), qui parlarà sobre el projecte i els seus desafiaments. A continuació, els artistes Francesca Cozolino (École des Arts Décoratif – PSL, París), Andrés Burbano (Universitat Oberta de Catalunya, Barcelona), Pierre Puentes (dissenyador independent), Guillem Serrahima Solà (Université Paris 8, París) i Mafe Moscoso (BAU, Hangar, Barcelona) comentaran els seus articles i investigacions artístiques com a part de la dinàmica d’.able.

El diàleg continuarà amb una taula rodona amb Manuel Cirauqui (director d'eina idea), Samuel Bianchini (.able), Ricardo Devesa (redactor en cap d’Actar Publishers i urban.next) i Anna Manubens (Hangar).

.able està concebuda per iniciativa de la Càtedra Arts & Sciences de l’École Polytechnique, l’École des Arts Décoratifs – PSL, i la Fundació Daniel i Nina Carasso. Aquesta revista, editada per Actar Publishers amb el suport de més de trenta socis internacionals, és proposa reinventar com es difonen els resultats i els processos de recerca interdisciplinaris a través de formats basats en imatges.

.able