Premis Junceda d’Il·lustració

La XVIII edició dels Premis Junceda, organitzats per l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC), ha premiat a diferents alumni i col·laboradors dels programes d’Il·lustració d’EINA. L’objectiu d’aquests guardons, únics a tot l’Estat, és premiar i donar a conèixer la disciplina de la il·lustració en totes les seves àrees d’aplicació.

Relació de premis per categories: 

Gran Junceda i Publicitat
Rebeca Luciani, col·laboradora del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA, per ‘Tutti fan Piu’, L’Auditori.

Futurs Creadors
Rita Fittipaldi, exalumna del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA, per ‘Manual de Lambe Lambe’ (premi ex aequo).

Coberta de llibre
Miguel Bustos, exalumne i exprofessor del Grau de Disseny d’EINA, per ‘Diccionaris Espasa’, Espasa (grup editorial Planeta).

Llibre no-ficció adult i infantil
Joan Negrescolor, exalumne del Curs en Il·lustració per a publicacions infantils i juvenils d’EINA, per ‘Eu Alfonsina’, Editorial Orfeu Negro (Portugal).

Llibre d’adult ficció
Luci Gutiérrez, col·laboradora del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA, per ‘Manual de Autodefensa’, Editorial Blackie Books.

Llibre infantil ficció
Adrià Ferrer Marquès, exalumne del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA, per ‘La pandilla Cola de Milano’, Somos Libros.

Rebeca Luciani - ‘Tutti fan Piu’ Rebeca Luciani - ‘Tutti fan Piu’
Rita Fittipaldi - ‘Manual de Lambe Lambe’ Rita Fittipaldi - ‘Manual de Lambe Lambe’
Miguel Bustos - ‘Diccionaris Espasa’ Miguel Bustos - ‘Diccionaris Espasa’
Joan Negrescolor - Eu Alfonsina’ Joan Negrescolor - Eu Alfonsina’
Luci Gutiérrez - ‘Manual de Autodefensa’ Luci Gutiérrez - ‘Manual de Autodefensa’
Adrià Ferrer Marquès - ‘La pandilla Cola de Milano’ Adrià Ferrer Marquès - ‘La pandilla Cola de Milano’