Estudiants d'EINA

Pensar i dissenyar els possibles amb estudiants

‘Pensar i dissenyar els possibles amb estudiants’ és una trobada que respon a dos objectius. D’una banda, visibilitzar la recerca i el treball creatiu vinculat a imaginar altres mons possibles que s’està desenvolupant en els diferents centres d’educació superior de la ciutat de Barcelona i província. Per l’altre, promoure la posada en comú de diferents enfocaments metodològics, estratègies, tàctiques, eines i recursos pedagògics per a facilitar el procés d’imaginar i dissenyar altres mons possibles i futurs emergents amb estudiants.

L’esdeveniment compta amb la participació d’Elena Bartomeu, professora del Grau de Disseny i del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny d’EINA; Maja Cecuk i Mikki Schindler d’ESDI; Irma Arribas d’IED i Oscar Tomico d’Elisava.

‘Pensar i dissenyar els possibles amb estudiants’ tindrà lloc el 14 de juny a les 16.30h al Center for Cultural Studies and Resources (CERC) al carrer Montalegre, 7, i per assistir-hi cal reservar plaça en aquest enllaç.

Aquesta activitat forma part d'ISEA2022 Barcelona, la 27a edició del Simposi Internacional d’Art Electrònic. Impulsat per la UOC en col·laboració amb el CCCB, el Santa Mònica, la NewArtFoundation, el nou Hub d’Art, Ciència i Tecnologia de Barcelona Hac Te, el MACBA, l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, es tracta d’un dels esdeveniments més rellevants a escala internacional dedicats a la cruïlla entre art, disseny, ciència, tecnologia i societat.