"Social Media Will Tear Us Apart" by Pamela Calero

Pamela Calero presenta "Social Media Will Tear Us Apart"

Pamela Calero, exestudiant del Postgrau en Fotografia i disseny editorial i del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA, presenta el seu llibre il·lustrat escrit a mà Social Media Will Tear Us Apart.

Es tracta d'una obra amb una sèrie de preguntes per als que reflexionen sobre la manera de com fem servir les tecnologies mòbils avui dia, o per a qualsevol que no vegi res estrany sobre la forma en què interactuem amb aquesta connexió "perpètua" entre les nostres mans.

Pamela Calero ha escrit i il·lustrat aquest llibre simple però profund, per repensar com es poden fer les coses amb més intenció. Aquest llibre fresc, a tot color i escrit a mà, revisa com la vida contemporània ens permet connectar-nos de diferents maneres, utilitzant el pensament visual per comprendre i articular pensaments i sentiments amb humor per qüestionar les paradoxes de la gestió de el temps contemporani.

Pamela Calero va desenvolupar aquest projecte després adonar-se que molts dels seus dibuixos i esbossos estaven relacionats amb la forma en què les persones interactuen amb les seves eines tecnològiques i socials. En quina mesura aquesta connexió que desafia la distància ens separa de nosaltres mateixos?

Fotos: @eliapezteguia

© Elia Pezteguia © Elia Pezteguia
© Elia Pezteguia © Elia Pezteguia
© Elia Pezteguia © Elia Pezteguia
© Elia Pezteguia © Elia Pezteguia