Repensem la llum del jardí

Laboratoris de creació: repensem la llum del jardí

“Repensem la llum del jardí” és una reinterpretació de la llum en el paisatge nocturn dels Jardins de Can Sentmenat d’EINA, realitzada a mitjans de desembre pels estudiants de 3r del Grau de Disseny, de l’assignatura Laboratoris de Creació 2, tutoritzada per Àfrica Sabé, amb la col·laboració de Difusiona, Erco, Faro Barcelona i iGuzzini.

El projecte, de tres setmanes de durada, ha tingut tres sessions intensives on el grup ha experimentat amb diferents lluminàries cedides pels fabricants per tal de replantejar al il·luminació existent a una part dels Jardins de Sentmenat.

“Repensem la llum del jardí” permet analitzar diferents tecnologies, opcions lumíniques i intensitats; experimentar amb els diferents espais (façana de l’escola, el jardí/bosc i escales que connecten amb els pavellons) i plantejar noves alternatives. Un procés en el que sorgeixen converses, reflexions i situacions molt interessants a mida que “juguem” amb la llum.

Els estudiants participants en el projecte han estat: Clara Eugenia Almunía, Marta García, Freya Horemans, Gisela Martinez, Fran Peeters, Anaïs Salmeron, Xiangzhi Tong, Júlia Vitucci.

Fotos: Álvaro Valdecantos Studio

Repensem la llum del jardí Repensem la llum del jardí
Repensem la llum del jardí Repensem la llum del jardí
Repensem la llum del jardí Repensem la llum del jardí