Repensem la llum del jardí

Laboratoris de creació: repensem la llum del jardí

“Repensem la llum del jardí” és una reinterpretació de la llum en el paisatge nocturn dels Jardins de Can Sentmenat d’EINA, realitzada a mitjans de desembre pels estudiants de 3r del Grau de Disseny, de l’assignatura Laboratoris de Creació 2, tutoritzada per Àfrica Sabé, amb la col·laboració de Difusiona, Erco, Faro Barcelona i iGuzzini.

El projecte, de tres setmanes de durada, ha tingut tres sessions intensives on el grup ha experimentat amb diferents lluminàries cedides pels fabricants per tal de replantejar al il·luminació existent a una part dels Jardins de Sentmenat.

“Repensem la llum del jardí” permet analitzar diferents tecnologies, opcions lumíniques i intensitats; experimentar amb els diferents espais (façana de l’escola, el jardí/bosc i escales que connecten amb els pavellons) i plantejar noves alternatives. Un procés en el que sorgeixen converses, reflexions i situacions molt interessants a mida que “juguem” amb la llum.

Els estudiants participants en el projecte han estat: Clara Eugenia Almunía, Marta García, Freya Horemans, Gisela Martinez, Fran Peeters, Anaïs Salmeron, Xiangzhi Tong, Júlia Vitucci.

Fotos: Álvaro Valdecantos Studio

Repensem la llum del jardí
Repensem la llum del jardí
Repensem la llum del jardí