Apunt EINA Bosc

Jornades Imaginar mundos posibles

Anna Majó i Octavi Rofes, professors del Grau de Disseny i del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny (MURAD), impartiran la xerrada El todo especulativo: ficción, acción y educación en el diseño actual el proper 19 de gener a les 15.30h al Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries, 37).

Aquesta intervenció té lloc en el marc de les Jornades “Imaginar mundos posibles: Potencialidades, límites y fricciones de la ficción especulativa en la investigación y la educación”, organitzades pel Grup de Recerca Esbrina i l’associació CosiCosa.

L’esdeveniment també compta amb la participació de Rafael de Balanzó, professor del MURAD, que hi participarà a la ronda de comunicacions La ficción especulativa como manera de hacer posibles otras formas de diseñar y desarrollar entornos tecnosociales, que tindrà lloc el 20 de gener a les 10.30h.

L’objectiu principal d’aquestes jornades és reunir investigadores, artistes, dissenyadores i professionals de l’educació que tinguin interès en aquest tema i generar un espai transdisciplinari de diàleg al voltant dels potencials pedagògics de les pràctiques esmentades.

Pots consultar el programa de les jornades en aquest enllaç.

L'aforament màxim de les jornades ha estat assolit, però es poden seguir via streaming:

19 de gener 
https://youtu.be/VCIUQwZL0Wc
heye-04tt-2hjb-5qhu-aa9p

20 de gener
https://youtu.be/Y_FinrvBFjA
heye-04tt-2hjb-5qhu-aa9p