ArtsLibris

Fira ArtsLibris Barcelona

La Fira ArtsLibris Barcelona 2022, una de les fires del llibre d’artista internacionals més importants del món, comptarà amb la participació d’EINA Edit, la producció d’edicions limitades d’artista gestionada des del Taller de Creació Gràfica d’EINA Bosc, que enceta la seva trajectòria amb aquest esdeveniment.

A la Fira ArtsLibris, que tindrà lloc del 10 al 12 de juny a l’Espai Fossat del Mercat de Sant Antoni, a l’estand d’EINA Edit podràs trobar obra de creació gràfica d’Andreu Balius, professor de tipografia de l’escola, i de l’artista Regina Gimenez.

Jo Milne, artista, investigadora i professora d’EINA, impartirà el dissabte 11 a les 18h el taller ‘Contes colorits d’acordió’, que està obert al públic visitant de la fira i està adaptat per a totes les edats (només s’ha de posar curiositat i ganes). Per participar en aquest taller cal fer la inscripció a coordinacio@artslibris.cat.

‘Contes colorits d’acordió’ és un taller per endinsar-se en el món de l'estampació i l'enquadernació, a través de l'elaboració d'un petit llibre acordió. Un tipus de llibre fet de múltiples plecs on es pot aprofitar de les dues bandes del paper per crear històries del recto i verso. Durant el taller s'explicarà com plegar el paper i encolar les tapes per crear el llibre i on, a través de l'experimentació amb diferents segells i tampons s'elaborarà nous relats on les estructures moleculars i el color seran els transmissors de nous relats còsmics.

Fira ArtsLibris
→ Del 10 al 12 de juny
→ Espai Fossat del Mercat de Sant Antoni (Comte d'Urgell, 1)
→ Horari: 
Divendres, d’11h a 20h (inauguració a les 12h)
Dissabte, d’11h a 20h (taller a les 18h)
Diumenge, de 10h a 17h

Taller ‘Contes colorits d’acordió’
→ Dissabte, 11 de juny a les 18h
→ Cal fer la inscripció al mail coordinacio@artslibris.cat

ArtsLibris