Aina Diago Carnero - Freqüències

ExpoSURE2021. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs

L’exposició dels projectes de les estudiants del Postgrau en Fotografia i disseny editorial, coordinat per Manel Esclusa i Dolors Soriano, es podrà veure del 28 de juny al 8 de juliol a EINA Barra de Ferro.

La mostra, celebrada en format online a l’Instagram d’EINA en el marc de la Barcelona Design Week del 7 al 17 de juny,  aborda temes com el retrat experimental, l'asexualitat, el soroll urbà, l'experiència religiosa, la desafecció, o una correspondència amb farina, amor i sal pel mig.

Hi participen: Aina Diago Carnero, Ana Gallart, Claudia Herrera Juarez, Flavia Pizarro, Paula Tudela i María Camila Joaqui López.

La relació d’esdeveniments que tindrà lloc durant l’exposició és la següent: 

28/06 – Inauguració de 16h a 20h

29/06 – Exposició oberta de 14h a 20h

30/06 – Xerrada sobre projecte: Asexual, històries i sentiments a càrrec de Flavia Pizarro, de 16h a 20h
En aquesta ocasió es tractarà el tema del fotollibre, al costat de convidats que ens parlaran sobre la seva experiència. En acabar, els convidats mostraran l’obra en la que han participat. 

01/07 – Panorama a càrrec de Camila Joaqui, de 16h a 20h
Es convidarà els assistents a ser partícips d'una intervenció de l'espai, on els punts i la seva propagació progressiva seran els protagonistes. Es planteja com un mitjà per al canvi progressiu de les qualitats de l'entorn, revelant així, una nova expressió, un nou ritme, un nou panorama.

02/07 – Freqüències a càrrec d’Aina Diago, de 16h a 20h
Freqüències o la fisicalitat d'una percepció és un projecte que busca reflectir la possibilitat de retratar persones sintonitzades a altres freqüències, amb la intenció de cercar diferents realitats, mostrant altres visions possibles. Per això, el 2 de Juliol es tindrà l'oportunitat de veure en persona, quines són aquestes freqüències així com, poder experimentar amb el vostre propi retrat.

03/07 – Exposició oberta de 10h a 14h

04/07- Diumenge tancat

05/07 – HARINA AGUA y SAL: Alimentación de masa madre a càrrec d’Ana Gallart, de 16h a 20h
El llibre HARINA AGUA y SAL gira entorn a conceptes com l'amor, la paciència, el temps, l'observació, l'autoconeixement... Aquests termes es troben paral·lelament en el procés de panificació i en una relació d'amor. Per tal d'experimentar aquests sentiments en una breu el·lipsi de temps, el dia 5 de juliol podreu ser partícips del procés d'alimentació de la massa mare i guanyar-vos el pa, literalment.

06/07 – Proverbios a càrrec de Claudia Herrera a les 17h
Xerrada en la qual es parlarà sobre la realització d'aquest projecte, que inclourà una sessió de Q&A, juntament amb la presentació física de el llibre.

07/07 – das ende: Recreación de un festival a càrrec de Paula Tudela, de 16h a 20h
L'espai EINA Barra de Ferro es transformarà en un petit festival en què els visitants no només podran gaudir de sorpreses, sinó també participar en una activitat escrita.

08/07 – Cloenda

Aina Diago Carnero Aina Diago Carnero
Ana Gallart de Mora Ana Gallart de Mora
Claudia Herrera Juarez Claudia Herrera Juarez
Flavia Pizarro Rivas Flavia Pizarro Rivas
Maria Camila Joaqui Lopez Maria Camila Joaqui Lopez
Paula Tudela Molina Paula Tudela Molina