La Infinita

Exposició ‘La Infinita (pandèmia)’ a Tecla Sala dins del projecte ‘Our garden needs its flowers’

El Centre d’Art Tecla Sala (L'Hospitalet de Llobregat) ha inaugurat aquest cap de setmana l’exposició ‘La infinita (pandèmia)’, dedicada al laboratori de creació, investigació i producció artística fundat per Jordi Colomer, artista i patró de la Fundació EINA, juntament amb Carolina Olivares i Eduard Escoffet. Aquesta forma part del projecte ‘Our garden neeeds its flowers’. Es podran visitar fins el 2 de maig.

La infinita (pandèmia)

En aquesta exposició, es presenta una selecció d’imatges, vídeos i textos que il·lustren succintament les activitats molt diverses i volgudament no disciplinàries que han tingut lloc a La Infinita des de la seva obertura el novembre del 2018.

La mostra dona una veu preferent al col.lectiu Las Huecas i a l’artista Jaume Clotet ja que les seves residencies a la Infinita durant l’any 2020 van quedar trastocades degut a la crisi pandèmica.

Més informació aquí.

Our garden needs its flowers

Des del 2015 més de 500 artistes visuals, músics, arquitectes, dissenyadors i agents culturals han escollit la ciutat de L’Hospitalet com a destí creatiu i conviuen avui en espais rehabilitats de l’antiga zona industrial de la ciutat, que s’ha posicionat com un dels principals eixos culturals de l’àrea metropolitana de Barcelona.

A partir d’un recorregut orgànic ‘’Our garden needs its flowers proposa una lectura de l’actual context artístic del Districte Cultural posant especial atenció a les arts visuals, la música i el disseny.

Més informació aquí.
 

La Infinita La Infinita
La Infinita La Infinita
La Infinita La Infinita
La Infinita La Infinita
La Infinita La Infinita