ARDES

Erasmus+ ARDES

EINA participa a ARDES, un programa d'aprenentatge breu sobre ARt, DIsseny i Sostenibilitat amb especial atenció al medi ambient i el canvi climàtic.

El projecte ARDES és una associació de cooperació Erasmus+ en educació superior, finançada amb el suport de la Comissió Europea, amb els següents membres: Documenta Creaciones Multimedia Avanzadas SL (MYD), EINA, European University Cyprus (EUC), LABA Valencia School of Art Design & New Media (LABA) i Universidade Aberta Portugal (UAb).

Aquest projecte, de dos anys de durada, desenvoluparà i validarà un curs d'art, disseny i Sostenibilitat per a educació superior. El curs pretén educar els estudiants d'art i disseny perquè els seus valors artístics futurs, les seves creacions artístiques i les activitats creatives ajudin a augmentar el compromís dels ciutadans amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic.

Els principals temes del projecte són: sostenibilitat i canvi climàtic; crear pràctiques d'aprenentatge i ensenyament nous innovadores; i, donar suport a les competències digitals al sector de l’educació superior.

Per a més informació pots consultar la pàgina de recerca Erasmus+ ARDES.