La Ciudad Jardín

Entrevista a Guillem García, Laus de Bronze

L'Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d'Art del FAD (ADG-FAD) ha guardonat amb un Laus de Bronze, categoria Estudiants, a Guillem García pel seu Treball Final del Grau de Disseny ‘La Ciudad Jardín’.

Guillem, què significa per tu guanyar aquest premi?
Rebre un Laus és un dels majors reconeixements que pots obtenir com a estudiant. Per mi aquest premi ha sigut una tranquil·litat, alguna cosa estic fent bé!

El teu treball cerca humanitzar les instal·lacions hospitalàries, en concret les del Centre Assistencial Dr. Emili Mira i López (on tracten pacients amb problemes de salut mental). Què et va decidir a triar aquesta temàtica? 
Aquesta temàtica va sorgir de la necessitat personal que tenia en aquell moment d'utilitzar els meus coneixements com a dissenyador gràfic com una eina de millora per la societat, volia aportar, i l'estigma que encara existeix sobre l'àrea de la salut mental m'obria un camí molt interessant per treballar-hi.

I per últim, com has viscut el teu pas per EINA?
EINA ha sigut l'escola on m'he format, ha suposat un canvi en la meva forma de pensar i de projectar, el descobriment de noves inquietuds que no sabia que tenia, EINA és disseny.

Guillem García Guillem García
La Ciudad Jardín La Ciudad Jardín
La Ciudad Jardín La Ciudad Jardín
La Ciudad Jardín La Ciudad Jardín
La Ciudad Jardín La Ciudad Jardín
La Ciudad Jardín La Ciudad Jardín