Anna Bosch

Entrevista Anna Bosch, Laus de Plata

Anna Bosch ha estat guardonada per l'Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d'Art del FAD (ADG-FAD) amb un Laus de Plata, categoria Estudiants, pel seu Treball Final del Grau de Disseny ‘No aparcar’.

Anna, què és per tu aquest premi?
Per mi aquest premi és una recompensa al treball que hi ha al darrera d’aquest projecte. A tota la gestió dels continguts al voltant de la idea, la selecció de col·laboradors i elaboració de la tipografia i disseny general. Tanmateix aquest Treball Final de Grau és una retitulació i que hagi estat seleccionat és un gran reconeixement a la feina feta durant aquests anys.

‘No aparcar’ és un projecte editorial que té com a fil conductor un espai concret: el garatge. Com es que vas triar aquesta temàtica?
La idea sorgeix a partir de la observació d’un garatge peculiar i d’aquí la obsessió per aquests espais. Sempre m’ha interessat l’arquitectura en general i analitzar com aquesta es transforma a través de l’experiència i els usos que en fem les persones. Així que focalitzar-me amb el garatge per parlar de les persones i d’aquesta manera de la societat en la que vivim em semblava interessant.

I si haguessis de definir EINA, com ho faries Anna?
EINA per mi és un espai que vaig passar 4 anys de la meva vida i on vaig aprendre les bases amb les que ara estic treballant. També és una connexió amb professionals del disseny i l’art que m’han marcat tota la vida i amb molts dels quals segueixo tenint relació. Professors d’EINA han estat els meus companys professionals i amics i això fa que consideri EINA com una cosa important a la meva vida, per les persones.

Anna Bosch Anna Bosch
Anna Bosch Anna Bosch
Anna Bosch Anna Bosch
Anna Bosch Anna Bosch
Anna Bosch Anna Bosch
Anna Bosch Anna Bosch