Tardes

El Grau de Disseny també en horari de tardes

Si vols compaginar els teus estudis amb la teva feina, EINA t’ofereix la possibilitat de cursar el Grau de Disseny en horari de tardes a partir del curs 2022-2023.

Com a novetat pels que inicieu el Grau de Disseny el curs vinent, l’escola amplia l’activitat pedagògica d’aquests estudis per a què puguis escollir l’opció que et sigui més còmode: matí o tarda. Aquesta dualitat dona resposta a les necessitats que es plantegen avui en dia i et permetrà tenir una agenda més adaptada al teu perfil i a les teves inquietuds. 

Horaris:

Matins: 8.30 – 14.30 (tots els estudiants)
Tardes*: 15.30 – 21.00 (estudiants de 1er curs)

La tria d’horaris la podràs fer en el mateix moment de la matrícula. Per arribar a aquest pas, recorda que abans has de fer la preinscripció universitària a través del web de la Generalitat de Catalunya. El termini de Preinscripció Universitària està obert del 7 de juny fins a l'1 de juliol. 

Tots els que en aquests moments esteu preparant la selectivitat, que tindrà lloc del 14 al 16 de juny, ja esteu a les portes de l’accés al món universitari, ple de noves experiències i aprenentatges. Si vols conèixer amb més detall el Grau de Disseny, pots sol·licitar una entrevista en format online o presencial en aquest enllaç.

T’esperem a EINA!

*Horari provisional