EINA 360

EINA360 - 2023

EINA potencia el treball realitzat per estudiants i exestudiants del centre amb la publicació ‘EINA360’.

La publicació recull una selecció de projectes, que mostren el rigor acadèmic i la capacitat d’anàlisi i experimentació que te l'alumnat del Grau de Disseny i dels diferents Màsters i Postgraus d’EINA. El potencial innovador del disseny i l’art també es recull en la praxis professional que duen a terme els i les nostres alumni a través dels seus projectes.

Tots els projectes publicats són una síntesi de l’aprenentatge enriquidor, obert a diferents sistemes de pensament i llenguatges, amb què EINA treballa des de la seva fundació el 1967. Una metodologia en constant evolució a avançar-se a les necessitats i exigències de la nostra societat canviant, per poder donar resposta als nous reptes i fer realitat nous productes, nous serveis i noves experiències.

En definitiva, aquesta publicació és el testimoni de la trajectòria de l’escola com a plataforma de cultura i coneixement de generacions de professionals del disseny i l’art que participen activament en el desenvolupament d’una societat més sostenible, ètica, reflexiva i compromesa.

Participen en la publicació: Violeta Araujo, Sarah Barbuto, Jordi Blasi, Laura Buján, Daniela Castilho, Javier Comeche, Emma Garcia, Carolina Garzón, Adrià Garcia i Mateu, Eva Gomez, Berta Górriz, Queralt Guinart, Guillem Hernández, Júlia López Saludes, Anaïs Llop, Cèlia Mateu, Marc Menció, Roger Monfort, Paola Ortiz, Pili Parro, Lidia Puig, Eva Ramón, Mònica Ruiz, Rosie Shann, Gerard Sierra, Sijie Sun, Irene Terrón, Laura Tierz, Laia Torrents, Maria Vicente.

→ Pots descarregar-te la publicació en aquest enllaç.