“El collage de les mil històries” - Barcelona Dibuixa EINA

EINA participa a la 10a edició del Barcelona Dibuixa

EINA col·labora, un any més, amb la gran festa del dibuix de la ciutat, Barcelona Dibuixa, amb el taller d’expressió artística “El collage de les mil històries” ideat i conduït per Laia Badenas, Guillem García, Marina Mas i Aura Olivan.

Barcelona Dibuixa està organitzada pel Museu Picasso i l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

“El collage de les mil històries” és una activitat gratuïta, en format tant online com presencial, dirigida a un públic familiar. Consisteix en què les persones participants puguin crear històries il·lustrades a través de la tècnica del collage amb els adhesius o stickers dissenyats especialment per a aquest esdeveniment.

Activitat online

Des del dia 7 fins al dia 25 d'octubre es farà un taller en línia des del web del Barcelona Dibuixa (apartat Estudiants de Disseny d’EINA).

Activitat presencial

L’activitat presencial de creació d’un gran collage en versió XXL tindrà lloc el dissabte 25 d’octubre, d’11h a 19h, a EINA Barra de Ferro (Barra de Ferro, 2, Barcelona).

Per assistir presencialment al taller és imprescindible fer reserva prèvia a partir del 16 d’octubre al web de Barcelona Dibuixa de l’activitat d’EINA.

Laia Badenas, Guillem García, Marina Mas i Aura Olivan, qui conduiran el taller, són estudiants de 4t curs del Grau de Disseny d’EINA de les especialitats de Disseny Gràfic i Creació Visual, que desenvolupen les seves pròpies creacions, a més de participar en diversos projectes relacionats amb el món de l’art i del disseny en l’àmbit nacional i internacional.

EINA a Barcelona Dibuixa 2020 EINA a Barcelona Dibuixa 2020