LLUM. VIDA

EINA participa al festival Lluèrnia amb LLUM. VIDA

LLUM. VIDA és la instal·lació que els estudiants de 3r del Grau de Disseny presenten a Lluèrnia, el festival del foc i de la llum, que tindrà lloc del 10 al 12 de novembre, i que es podrà veure a l’Hospici, el pati del Museu de la Garrotxa, el museu d’art d’Olot.

Aquest projecte busca crear una experiència entre l’individu (espectador) i el temps (eternitat). La llum i el descobriment de l’espai creat provocaran que cada viatge individual reconstrueixi el seu propi cicle. El públic esdevindrà un element fonamental de la peça i la seva percepció, interacció i experiència seran claus per viure la LLUM. VIDA.

Aquesta instal·lació ha estat dissenyada i desenvolupada des de l’assignatura de 3r del Grau de Disseny Laboratori de Creació de Llum 1.

Estudiants participants: Aina Iserte Dominguez, Anaïs Salmeron Domínguez, Andres Eduardo Ibañez Pasarella, Angela Llorens Calvo, Arcadi Tarré Celma, Carla Agustí Saldaña,  Carmen Ramos Magdaleno, Clara Santacana Domènech, Eduard Martinez Morillo, Ema Bornes Leite, Emma Prat Puigbert, Gisela Martinez Llasera, Guillem Solans Peiró, Laura Scipioni Oliva, Maria Goretti de Pascual Cots, Pablo Jiménez Marco, Pol Vivas Badia, Rosa Mesquida Rossello, Sergi Martínez Montes, Xiangzhi Tong, Zoè Clària Ribas.

Tutora: Àfrica Sabé Dausà
Col·laboradors: Enric Mas, Claudio Molina
Sponsor: Mallarach
Fotos: Pep Sau

→ LLUM. VIDA  
→ Del 10 al 12 de novembre
→ Museu de la Garrotxa (Carrer Hospici, 8)

LLUM.VIDA
LLUM.VIDA
LLUM.VIDA
LLUM.VIDA
LLUM.VIDA
LLUM.VIDA
LLUM.VIDA
LLUM.VIDA
LLUM.VIDA
LLUM.VIDA