Col·laboracions amb el Museu del Disseny, el MNAC i el CCCB

El Postgrau en EXPOSICIONS. Curadoria, Disseny i Espais compta amb la col·laboració de tres institucions públiques d’avantguarda: el Museu del Disseny, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Els estudiants d’aquest programa, coordinat per Anna Alcubierre i Uli Marchsteiner, han realitzat un mòdul intensiu a aquests centres de cultura amb l’objectiu de conèixer la metodologia de treball de les exposicions temporals que realitzen de la mà dels seus professionals de la gestió, coordinació, mediació, curadoria, conservació, comunicació, disseny, il·luminació, producció, etc.

Aquesta col·laboració ha comptat amb la participació de Pilar Vélez, Sílvia Ventosa, Àngela Cuenca, Marta Jové (Museu del Disseny); Pepe Serra, Àlex Mitrani, Joan Yeguas, Eduard Vallès, Roser Cambray, Montse Gumà, Susana López, Sílvia Tena, Esther Fuertes, Sandra Figueres, Lluís Alabern (MNAC); Jordi Costa, Carlota Broggi, Mario Corea, Susana Arias, Alex Papalini (CCCB), així com Todojunto, Espai e, Grop, ILM, María Ptqk, Roseta y Ohiana.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Museu del Disseny
Museu del Disseny
Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)
Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)