FOURTURES

Carles Giménez, Premi Laus de Bronze

Carles Giménez ha guanyat un Laus de Bronze, atorgat per l'Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d'Art del FAD (ADG-FAD), en la categoria Estudiants, amb el seu Treball Final del Grau de Disseny FOURTURES.

Carles, per a tu què ha suposat rebre aquest premi?

Per mi és un reconeixement a la feina ben feta i una motivació per seguir fent projectes! Després d'aquest any tan estrany s'agraeix una recompensa com aquesta.

El teu treball és un llibre i app que reinterpreten una forma de concebre possibles futurs, a partir del llibre "Four Futures" de Peter Frase. Què es el que et va portar a triar aquesta temàtica?

Quan havia de decidir la temàtica del projecte estava molt interessat en temes polítics, tecnològics i socials, així que vaig acabar escollint un llibre que parla sobre el futur de tots tres. I així vaig començar a investigar. Al final el meu objectiu era que els lectors del meu projecte es plantegessin les mateixes preguntes que jo m'havia fet.

Carles, com a recent graduat, com has viscut el teu pas per EINA?

Per mi EINA ha suposat un espai on explorar i descobrir què és el disseny, és a dir, un principi. I ara toca explorar tot el que vingui.

Carles Giménez Carles Giménez