Barcelona Design Week 2021

EINA està present a la Barcelona Design Week 2021 amb diverses propostes:
 
‘ExpoSURE2021. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs’, mostra dels projectes de les estudiants del Postgrau en Fotografia i disseny editorial a l’Instagram d’EINA (@einabcn) del 7 al 17 de juny, que enllaçarà amb una exposició presencial a EINA Barra de Ferro, del 28 de juny al 8 de juliol. La mostra aborda temes com el retrat experimental, l'asexualitat, el soroll urbà, l'experiència religiosa, la desafecció, o una correspondència amb farina, amor i sal pel mig.
 
Debat ‘Oportunitats i accions. Innovació social des de les escoles’, organitzat per EDIVI, amb Pilar Górriz, professora del Grau de Disseny, i Clara Faner, qui presenta el seu Treball Final de Grau ‘La Badalona, històries en femení’, el 8 de juny a les 17h a través del canal de YouTube del Museu del Disseny.
 
→ ‘El millor disseny de l’any’. Els projectes dels estudiants del Grau de Disseny d'EINA es poden veure en aquesta mostra del FAD que aplega obres guanyadores i finalistes dels premis de diferents disciplines: Premis ADI de Disseny Industrial (Medalla de Plata i Premi d’Opinió), Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació (Laus Plata i Bronze) i Premis Habitàcola (premi al millor centre educatiu).
 
Nit ADG Laus. Estudiants del Grau de Disseny són finalistes dels Premis Laus, que s’atorgaran el 10 de juny a les 19.30h i es podran veure al canal de YouTube de l’ADG-FAD.

Barcelona Design Week