Aina Bestard, premi BolognaRagazzi 2021

Post publicat el

Aina Bestard, exalumna del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA, ha guanyat el BolognaRagazzi Award (BRAW), el premi destinat a seleccionar els millors llibres infantils il·lustrats del món, Menció Especial en la categoria No Ficció amb l’obra Paisajes perdidos de la tierra.

Aina ha comentat amb EINA la seva il·lusió en rebre aquest premi: “Per a mi és un reconeixement molt especial, per a mi Bologna és una data inamovible de l'agenda anual i hi vaig a admirar tot el que s'hi exposa i es mostra. Un reconeixement per part seva em genera molta satisfacció”.

El jurat del premi ha destacat de l’obra que és: "Un llibre que fa un ús expert del gran format, de les solapes que s'obren, de les transparències i dels plecs dobles per reconstruir de manera imaginativa que va poder ser la terra prehistòrica, guiant-se pels rastres que avui tenim. Aquesta mirada a un temps i espai que ja no podem assolir és una finestra per conèixer-nos a nosaltres mateixos. la qualitat de la producció, el paper, la paleta de colors terrosos i l'ús justificat d'elements de disseny elegants evoquen l'estètica dels catàlegs antics en una nova presentació".

Moltes felicitats Aina!

Fotos: Noemí Elias

Aina Bestard, BolognaRagazzi Award
Aina Bestard, BolognaRagazzi Award
Aina Bestard, BolognaRagazzi Award
Aina Bestard, BolognaRagazzi Award