Acte de Graduació de la promoció 2022-2023 del Grau de Disseny

Acte de Graduació de la promoció 2022-2023 del Grau de Disseny

L’Acte de Graduació de la promoció 2022-2023 del Grau de Disseny va aplegar a estudiants, els seus familiars i amics, professorat, i membres del centre, dijous 6 de juliol a EINA Bosc.

La cerimònia va començar amb un parlament de benvinguda del Dr. Enric Mas, coordinador del Grau de Disseny, envoltat per tots els docents presents. A continuació, Dani Rubio Arauna, exestudiant i exprofessor d’EINA i recent Grand Laus de Disseny Gràfic, va encoratjar els nous graduats i graduades de cara al seu futur camí on hauran de conviure amb la incertesa, un factor de vida molt vinculat a l’entesa del disseny.

Anna Labat i Fuad Ajibola Kareem van ser els representants dels graduats i graduades, i van protagonitzar uns discursos plens d’emocions fent un recorregut de les seves trajectòries i de les seves experiències viscudes a EINA.

“Tots nosaltres vam triar estudiar aquí a EINA per alguna raó. Jo, perquè tenia la sensació, des del primer dia, que seria com la meva segona casa. I així ha estat, sobrepassant encara més les meves expectatives. Vaig triar amb el cor i crec que ha estat la millor decisió perquè l’he omplert amb el que més m’agrada fer: dissenyar”, assegurava Anna Labat.

“Agradecimientos a todos los profesores que hemos tenido, desde primero hasta cuarto. Cada uno, supongo, sabrá quien le ha influenciado más o quien menos, pero creo que la suma de todos conforma todos los conocimientos adquiridos en estos años, como profesionales y sobre todo como personas”, comentava Fuad Ajibola Kareem.

L’Acte de Graduació va culminar amb la foto conjunta de grup i el discurs de clausura que va anar a càrrec de la Dra. Tatiana Rovira Faixa, Vicerrectora de Qualitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).