EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

Danshari

Ariadna Valldeperas Carrillo

Danshari és un projecte que pretén crear la identitat i comunicació d’un nou moviment. L’objectiu és cohesionar l’estil de vida minimalista, basat en la filosofia danshari i la tendència minimalism. Aquest moviment defensa un estil de vida que no giri al voltant del materialisme sinó a través de les experiències. Per això, proposa només tenir el que realment és necessari i eliminar tot allò superflu, per tal de generar espai, tant físic com mental. És un moviment que es basa en valors com la simplicitat, l’equilibri, l’austeritat i la claredat, entre d’altres.

Aquest moviment es configura a través de l’edició dels continguts i del disseny. S’analitza i s’edita la informació i s’elabora el contingut que falta, tal com és el manifest.

Per altra banda, les decisions de disseny parteixen d’una premissa bàsica: seguir els valors del moviment. Per tant, s’usen els recursos mínimament necessaris per comunicar el millor possible. És a dir, cada element ha de tenir la seva justificació, ja que sinó es considera superflu. Tot i així, també s’ha de tenir en compte que ha de ser un element prou atractiu per generar interès, per la qual cosa les decisions de disseny també parteixen d’aquesta premissa.

Especialitat
Disseny Gràfic
Tutors
Pilar Gorriz, Laia Clos
Tribunal
, Andreu Balius, Miguel Bustos, Laia Clos, Georgina Curto, Enric Garrido, Pilar Górriz, Salvador Huertas, Esteve Padilla, Carles Rodrigo, Anna Solsona, Dolors Soriano, Gemma Villegas

E I N A