EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Diplomatura de postgrau en creació d’espais

Silvia Santaeugènia - CANADA HOUSE


Sol·licita una entrevista a postgraus@eina.cat

La diplomatura de postgrau en Creació d’espais forma part del Màster en Disseny d’Espais i s’enfoca sobretot al disseny d’ambientacions i a la percepció de l’espai entès com a continent on hi succeeixen escenes que li atribueixen contingut, a partir de la concepció i comprensió de les textures, els materials, els colors i la llum.

Pretén professionalitzar una activitat fortament lligada a altres disciplines i mancada de formació rigorosa en la nostra àrea geogràfica, així com completar la formació dels perfils de dissenyador, arquitecte i arquitecte tècnic. Té per objectiu formar-los adequadament per tal que siguin capaços d’aplicar de forma creativa els coneixements tal i com corresponen a la pròpia noció del disseny. Vol formar-los adequadament en tots els aspectes legals i normatius d'aquesta disciplina, detallant les competències i responsabilitats d'aquests professionals.

Com a complement de l’exercici del disseny es vol dotar l'alumne amb les eines informàtiques necessàries que la professió requereix, tant en el pla tècnic com en el pla de presentació de projectes, i integrar coneixements de comunicació gràfica, que resulten imprescindibles en el procés de disseny d'espais comercials, de restauració i arquitectura efímera.

És fonamental que l’estudiant aprengui a donar valor a les noves tecnologies en el condicionament de l’espai físic, a més d’assimilar els valors socials i culturals emergents que es troben en la base dels criteris d’implantació mitjançant les disciplines que els articulen: ergonomia, ecologia, economia, sociologia, antropologia i les seves incidències i repercussions en la projecció.

Preinscripcions obertes!

Títol
Diplomatura de postgrau en creació d’espais
Edició i curs

Segona, curs 2019-2020

Crèdits

30

Preu

120 €/ECTS (10% dte. exalumnes i Alumni UAB Premium)

Coordinador

Sara Coscarelli

Dates

Del 25 de setembre de 2019 al 30 de gener de 2020

Horari

De dilluns a dijous, de 16h a 20h

Durada

240h presencials i 510h treball autònom de l’alumne

Idioma

Castellà (català 10%)

Places

mínim 15 - màxim 26

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Preinscripció

Oberta, fins a ocupació total de places.

Professorat

A qui va dirigit

La diplomatura de postgrau té una orientació clarament professionalitzadora i completa de manera específica i especialitzada la formació generalista de graduats superiors en disseny d’interiors, graduats en disseny, arquitectes, arquitectes tècnics i també escenògrafs, així com professionals del sector que, no tenint formació específica puguin acreditar tenir experiència.

Accés

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius. Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i book a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

Guia docent 2018-2019 (en castellà)
Calendari 2018-2019

###MÒDUL: TEORIA I CRÍTICA DEL DISSENY D’ESPAIS

###MÒDUL: DESIGN THINKING APLICAT AL DISSENY D’ESPAIS

###MÒDUL – EMOCIÓ I PERCEPCIÓ EN L’ESPAI

Dades de contacte

E I N A