EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Mobilitat internacional

A EINA, la tasca docent i investigadora també es desenvolupa amb l’objectiu de projectar-la internacionalment i participar de l’intercanvi d’experiències que possibilita la col·laboració amb universitats d’arreu del món.

Aquesta voluntat de formar part duna comunitat de coneixement internacional es promou i es concreta mitjançant:

Mobilitat OUTGOING

Alemanya

Argentina

Bèlgica

Canadà

Dinamarca

Eslovènia

Finlàndia

França

Itàlia

Mèxic

Noruega

Polònia

Regne Unit

Xile

Portugal

Convocatòries

Requisits

Estar matriculat/da d’estudis de grau a la UAB o a algun dels seus centres adscrits durant el curs 2017/18 i matricular-se durant el curs 2018/2019 Cal tenir en compte que si s’és seleccionat per marxar d’intercanvi durant el curs 2018/19 i al llarg del curs 2017/18 s’obtenen tots els crèdits del pla que són necessaris per a l’obtenció del títol, se li tancarà automàticament l’expedient. Un cop l’expedient estigui tancat no és possible reobrir-lo per realitzar cap nova matrícula ni reconeixement, per la qual cosa no podrà gaudir de la plaça d'intercanvi durant el curs 2018/19, perquè ja no estaria en disposició de matricular-se, requisit indispensable per ser estudiant d’intercanvi. Per a les estades d’intercanvi durant el grau és necessari haver superat 60 crèdits en el moment de la sol·licitud. Tot i així, es recomana participar en els programes de mobilitat a l’alumnat de 3r i 4rt de grau, per una millor convalidació de crèdits. Idiomes: comptar amb certificats d’idiomes ajuda a obtenir millor puntuació a l’hora de sol·licitar la plaça de mobilitat, i es requisit indispensable per optar a les beques de la Generalitat.

Informació d’interès

Mobilitat INCOMING

Les persones d'intercanvi tenen accés a les mateixes classes que l’alumnat d'EINA. Per tant la seva integració al centre és completa.

ERASMUS

Programa d’intercanvis amb universitats europees que gaudeixen de la beca Erasmus. Aquest programa reconeix els crèdits cursats a les universitats d’acollida gràcies a l’European Credit Transfer System (ECTS). Documents per descarregar: Learning Agreement Erasmus+ (doc adjunt: Learning Agreement Erasmus IN)

PROGRAMA PROPI

Programa d’intercanvis amb universitats de fora d’Europa (principalment d’Amèrica, Àsia, i Oceania).

Documents per descarregar:

Learning Agreement Programa Propi (doc adjunt: Learning Agreement Propi UAB)

ESTADA

La modalitat de curs ESTADA d’EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, va dirigida a alumnat estranger o espanyol que en el moment de sol·licitar plaça hagi realitzat, o estiguin realitzant, estudis de disseny (o afines) en els seus països d’origen o a Espanya i que vulguin complementar-los. La modalitat ESTADA va dirigida a estudiants d’institucions amb les que no existeixen convenis d’intercanvi. Els i les candidates han de realitzar una sol·licitud de plaça i la seva acceptació es basarà en la valoració del seu expedient.

Condicions

S’haurà de cursar un mínim de 30 crèdits semestrals i un màxim de 90 crèdits anuals de les assignatures de 2n cicle que EINA ofereix anualment (de 3r i 4rt curs). El pla d’estudis anual estarà consensuat pel coordinador/a de titulació i l’alumne/a, i serà responsabilitat del coordinador/a assignar el nivell que correspongui a l’alumne/a.

Informació més detallada (doc adjunt: ESTADA_web)

Documents per descarregar:

Viure a Barcelona

Descarregar PDF

El cost de viure a Barcelona

Has de ser conscient de les despeses mínimes que suposa estudiar a EINA. Has de preveure un pressupost d'acord amb el nivell de vida de la ciutat, en el següent dossier trobaràs informació útil sobre les despeses bàsiques WELCOME TO UAB .

Allotjament

EINA està situada a la zona alta de Barcelona, dins del Parc de Setmenat a Sarrià. Aquest districte compta amb zones verdes i espais tranquils on els estudiants poden concentrar-se en els seus estudis.

Més informació sobre Barcelona a Turisme de Barcelona.

L'International Welcome Point de la UAB

Com a centre adscrit a la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), els nostres estudiants són benvinguts al Al IWP, situat a la Plaça Cívica. Els estudiants trobaran tota la informació que necessiten en arribar, podran resoldre qualsevol dubte sobre la vida acadèmica, aconseguir la targeta d'estudiant de la UAB, conèixer les activitats que es duen a terme al campus, informar-se sobre les beques disponibles, rebre atenció personalitzada per trobar allotjament, conèixer els serveis de la universitat i veure a quins cursos d'idiomes es poden matricular.

International Welcome Point - IWP
Campus de Bellaterra - Plaça Cívica
Tel + 34 93 581 22 10
Fax + 34 93 586 80 25
international.welcome.point@uab.cat

Tràmits legals de visat

En relació amb els tràmits legals de visat si us plau visiteu els següents enllaços:

Més info Welcome to UAB

Cursos UAB de català i espanyol per a nouvinguts

Oferta formativa d’Espanyol i de Català per a nouvinguts per al primer semestre del curs 2014/2015

E I N A