EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Sergio Juan

Activitat professional

Amb més de 15 anys de trajectòria en disseny editorial i direcció d'art, Sergio Juan ha desenvolupat projectes a Europa i Amèrica. Va començar a treballar en disseny de diaris i revistes a finals dels anys 90, al diari Clarín, Argentina. El 2007 funda el seu propi estudi a Barcelona. Ha dissenyat Il Sole 24 Ore, Corriere della Sera, Il Messaggero i l'Unità, entre d'altres. Contemporàniament ha realitzat la direcció d'art de diferents projectes editorials com la revista Urban (Itàlia) i actualment Sirene (UK/Itàlia).

El seu treball ha rebut nombrosos premis de la SND (Society for News Design, USA), SPD (Society of Publication Designers, USA), Laus (ADG-FAD), D & AD (Design and Art Direction, UK) i ADC * E (Art Director Club, Europe)

Docència

És dissenyador industrial per la Universidad de Arquitectura, Diseño y Urbanismo de Buenos Aires, Argentina, on s'ha especialitzat en disseny editorial i tipografia. Ha impartit classes en màsters, postgraus i workshops de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona), les universitats Torcuato Di Tella i San Andrés (Buenos Aires, Argentina), l'Istituto Superiore per li Industrie Artistiche (Urbino, Itàlia) i a IED (Barcelona).

E I N A