EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Mar Saiz

Barcelona, 1970

És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (Barcelona, 1993) en les especialitats de pintura i d’escultura. Ha cursat estudis de doctorat, obtenint el Diploma d’Estudis Avançats del programa Dibuix: Funcions i Teoria a la Universitat de Barcelona (Barcelona, 2008).

Actualment està realitzant la seva tesi doctoral sobre dibuix satíric antifranquista al programa de doctorat de Estudis Avançats en Produccions Artístiques a la UB.

Docència

És professora de l’assignatura de Dibuix Bàsic (2009) al Grau de Disseny d’EINA, on també ha impartit l’assignatura de Mitjans d’Expressió 2D-Dibuix (des del 1996 fins el 2009).
Ha estat professora de l’assignatura Croquis: figures humanes i objectes (des del 2005 fins el 2009) a l’Escola Superior de Disseny Elisava. Al mateix centre ha impartit també l’assignatura Dibuix III (des de l’any 2007 fins el 2009).
Ha estat professora de l’assignatura Tècniques d’Expressió gràfica al Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària a la Institució Cultural del CIC (2008, 2009).

Participa a l’assignatura “Prácticas y territorios del diseño actual II” del Màster Oficial EEES: Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny amb la xerrada “Proyectando una investigación artística” (2017)

Activitat Professional / Recerca

És artista professional, exposa la seva obra a la galeria Esther Montoriol de Barcelona i a La GaLeRia a Sant Cugat del Vallès.
Ha estat guardonada amb el Premi Fundació Banc de Sabadell del XLIII Premi a la Pintura Jove, Sala Parés.

Publicacions

Ha il·lustrat la coberta de les publicacions:

Obra

Exposicions:

Col·leccions:

Tallers:

E I N A