EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Laura Meseguer

ESTUDIS ACADÈMICS

Obté la titul·lació de Graduat en arts aplicades en l'especialitat de disseny gràfic a la Llotja (1986-1991), un Màster de disseny en l'especialitat Type]Media a la KABK de La Haia, Holanda (2003-2004) i el Top BA, University of Southampton, Elisava (2009-2010).

DOCÈNCIA

Des de 2005 és professora de disseny de tipografies dins del Màster en Tipografia avançada a EINA. També imparteix classes de tipografia al Postgrau de Disseny Gràfic a Elisava, i fa classes i tallers puntuals a diferents escoles de disseny, públiques i privades, de tota Espanya.

ACTIVITAT PROFESSIONAL / RECERCA

És dissenyadora de tipografies, rotulista i grafista freelance especialitzada en disseny editorial, amb seu a Barcelona. Està especialitzada en disseny tipogràfic (aquells projectes en què la tipografia és el principal recurs) i en el disseny de lletres o caràcters a mida, des d'un monograma fins a un alfabet complet. La seva activitat es desenvolupa en l'àmbit de treballs comercials així com en projectes personals. A través de la seva pròpia foneria digital, Type-Ø-Tones, publica i promou tots els seus dissenys de tipus.

PUBLICACIONS

OBRA

E I N A