EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Enric Font

Barcelona, 1968

Doctor en Belles Arts (UB, 2015), Llicenciat en Belles Arts, especialitat Pintura (UB, 1991) i Master of Fine Arts en Pintura (San Francisco Art Institute, EE.UU., 1994).

Docència

És professor a EINA de l’assignatura Tècniques d’Il·lustració des de l’any 2012, i del mòdul de teoria de Recursos Audiovisuals del Disseny des del curs 2016-2017.
Professor associat del Departament d’Educació Visual i Plàstica a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona. Professor col·laborador del Grau d’Arts, UOC.

Activitat Professional

Amb una llarga trajectòria d’artista pintor, compagina aquesta actitivat amb el treball freelance d’il·lustració, disseny gràfic i maquetació. La seva obra pictòrica ha estat guardonada, entre d’altres, amb el Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques i la Beca de Artes Plásticas de la Fundación Arena. Des del 2014 desenvolupa també la seva obra en el camp del muralisme, destacant-ne la participació a BetArt Calvià 2014 (Mallorca), OpenWalls Barcelona (2015) i Murs Plàstics Manresa (2016) i realitzant esdeveniments d’street art (campanyes de Motorola i Amazon, 2015). Autor d’una tesi sobre les transversalitats entre la cultura visual popular i la pintura contemporània, s’estrena a BetArt 2016 com a comissari independent d’art urbà.

Recerca

Membre del grup de recerca DHIGECS (Didàctica de la Història, la Geografia i altres Ciències Socials), UB. Membre d’INDAGUE (Asociación Española de Investigadores y Difusores de Graffiti y Arte Urbano).

Publicacions

(Només es llisten les 5 més recents)

Obra

www.enricfont.com

Obra en col·leccions

E I N A