EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Enric Font

Barcelona, 1968

Doctor en Belles Arts (UB, 2015), Llicenciat en Belles Arts, especialitat Pintura (UB, 1991) i Master of Fine Arts en Pintura (San Francisco Art Institute, EE.UU., 1994).

Docència

És professor de l’assignatura Tècniques d’Il·lustració a EINA des de l’any 2012, on també va impartir l’assignatura de Dibuix Bàsic el curs 2013-2014. Professor associat dins el Departament d’Educació Visual i Plàstica a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Activitat Professional / Recerca

Amb una llarga trajectòria d’artista pintor, compagina aquesta actitivat amb el treball freelance d’il·lustració, disseny gràfic i maquetació. La seva obra pictòrica ha estat guardonada, entre d’altres, amb el Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques i la Beca de Artes Plásticas de la Fundación Arena. Des del 2014 desenvolupa també la seva obra en el camp del muralisme, destacant-ne la participació a BetArt Calvià 2014 (Mallorca), OpenWalls Barcelona (2015) i Murs Plàstics Manresa (2016) i realitzant esdeveniments d’street art (campanyes de Motorola i Amazon, 2015). Autor d’una tesi sobre les transversalitats entre la cultura visual popular i la pintura contemporània, s’estrena a BetArt 2016 com a comissari independent d’art urbà.

Publicacions

(Només es llisten les 5 més recents)

Obra

www.enricfont.com
www.2309.cat

Obra en col·leccions

E I N A