EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Cursos d’estiu

Curs d'estiu Tipomatrix

Tipomatrix - Arcangela Regis

El curs té per objectiu experimentar i profunditzar en la tipografia i la impressió a través de l’ús de matrius ja generades, com són els caràcters mòbils en fusta, però també a partir de noves matrius fabricades pel propi alumne.

S’experimentarà amb materials alternatius, tècniques manuals tradicionals i noves tecnologies de tall, per a generar matrius tipogràfiques idònies per a la impressió en relleu. A través de projectes personals, s’introduirà els alumnes en els fonaments de cada procés, amb la finalitat d’explorar les possibilitats tècniques i creatives, on la tipografia arribi a ser l’element primordial de creació i expressió gràfica/artística.

Títol
Certificat expedit per EINA
Preu

200€ (10% dte. exalumnes)

Coordinador

Arcangela Regis

Dates

Del 9 al 13 juliol 2018

Horari

De dilluns a divendres, de 16h a 20h

Durada

20 h

Idioma

Català, Castellà o Anglès

Places

mínim 15 - màxim 18

Lloc

Espai cultural EINA Barra de Ferro (Barra de ferro 2, Barcelona)

Professorat

A qui va dirigit

El taller va dirigit a artistes, il·lustradors, dissenyadors i estudiants interessats en crear un catàleg de possibilitats gràfiques, on el procés i la impressió marcaran el resultat final, i que podran ser d'ajuda per a il·lustrar o reforçar conceptes de futurs projectes. No és necessària l'experiència prèvia.

Accés

Per accedir a un curs d'estiu (titulació EINA), només cal que facis la teva sol·licitud enviant un correu a cursosdestiu@eina.cat, des d'on t'indicarem els passos a seguir per reservar la teva plaça.

Programa

Dades de contacte

E I N A