EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Cursos d’estiu

Curs d'estiu Representació avançada d’espais 1

Curs d'estiu Tècniques avançades de representació arquitectònica i interiorisme 1: de la representació material a la representació digital - Raúl Oliva

El curs busca millorar l’ús de la imatge com a recurs comunicatiu en la representació de l’objecte de disseny, especialmente orientat a l’interiorisme i l’arquitectura.

Aquest primer curs, explora les possibilitats dels programes AutoCAD i 3D Studio Max, així com la complementarietat i el diàleg entre ambdós.

Aquest curs es complementa amb el de “Representació avançada d’espais 2” que aprofundeix en altres recursos d’aquests programes i d’altres com Photoshop i Illustrator.

Títol
Certificat expedit per EINA
Preu

200€ (10% dte. exalumnes)

Dates

Del 16 al 20 de juliol de 2018

Horari

De dilluns a divendres, de 16h a 20h

Durada

20h

Idioma

Castellà

Places

mínim 15 - màxim 18

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Professorat

A qui va dirigit

El curs va adreçat a estudiants de Disseny, Belles arts, Arquitectura (primer cicle), delineants o enginyers, i està obert a professionals de la imatge i altres professions vinculades que vulguin millorar la presentació dels seus projectes.

Accés

Per accedir a un curs d'estiu (titulació EINA), només cal que facis la teva sol·licitud enviant un correu a cursosdestiu@eina.cat, des d'on t'indicarem els passos a seguir per reservar la teva plaça.

Programa

Dades de contacte

E I N A