EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Cursos d’estiu

Curs d'estiu de Serigrafia

La serigrafia, tot i ser un dels processos gràfics més antics, es concep com una tècnica innovadora que ha demostrat la seva capacitat per adaptar-se als requeriments dels diferents corrents artístics contemporanis. Lʼeficàcia de les aplicacions de la serigrafia, com a sistema repetitiu, ha anat de la mà de les necessitats del mercat i de la indústria gràfica en la que destaca sobretot per la seva àmplia gamma de possibilitats que ofereix com a suport per a processos creatius. Com a mètode dʼimpressió, la serigrafia sʼha enriquit amb innovacions tecnològiques que han incorporat els referents fotogràfi cs i lʼhan obert a lʼunivers de la imatge digital, sense perdre, però, el seu caràcter eminentment manual i les possibilitats dʼexperimentació que seʼn deriven. Aquest curs posa en pràctica les possibilitats tècniques i expressives que ofereix la serigrafia, emfatitzant la recerca i el dinamisme propis dʼun taller de creació gràfica per sobre de les rutines i els resultats convencionals de la reproducció tècnica.

El curs inclou 20h d’accés lliure al taller.

Títol
Certificat expedit per EINA
Preu

200€ (10% dte. exalumnes)

Coordinador

Carles Alguacil

Dates

Del 2 al 6 de juliol 2018

Horari

De dilluns a divendres, de 16h a 20h

Durada

20 h

Idioma

Català i Castellà

Places

mínim 15 - màxim 18

Lloc

Espai cultural EINA Barra de Ferro (Barra de ferro 2, Barcelona)

Professorat
  • Carles Alguacil

A qui va dirigit

Qualsevol persona amb interès per les arts visuals i les tècniques manuals d’impressió, que vulgui introduir-se o profunditzar en aquesta tècnica de reproducció gràfica. No es requereix experiència prèvia.

Accés

Per accedir a un curs d'estiu (titulació EINA), només cal que facis la teva sol·licitud enviant un correu a cursosdestiu@eina.cat, des d'on t'indicarem els passos a seguir per reservar la teva plaça.

Programa

Dades de contacte

E I N A