Tilman Solé

Tilman Solé

Tilman Solé és graduat en disseny a EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB.

Docència

Ha participat com a ponent en les edicions del Wecom'08 y'10 Trobada de Comunicació Visual de la Facultat de Comunicació Universitat Pontifícia de Salamanca, l'Broadcat 06 i 07, Escola Muuu, Identitat d'Empresa Imatge de Producte a Hispack 2009 del Col·legi oficial de Disseny Gràfic Catalunya i, a banda d’EINA, ha impartit classes puntuals en màsters de l'escola Bau, Elisava i Idep.

Activitat Professional/ Recerca

El 1998 va iniciar la seva carrera professional a l'estudi de disseny industrial i interiorisme de Toni Arola i, posteriorment, a Rosa Lázaro.
Tilman Solé té una llarga experiència com a Director de Disseny. Anteriorment va treballar a la consultora de branding Summa, on va desenvolupar durant 10 anys la seva trajectòria professional (6 d'ells com a director de disseny). Paral·lelament va crear al 2007 amb Verònica Fuerte el projecte de Hey.

Obra

Al 2008 Summa va rebre el Premi Nacional de Disseny. Els treballs de Tilman i el seu equip també han estat reconeguts amb premis com el Design Week, Premi Ciutat de Barcelona, trofeu de plata als ADC E Awards, nombroses seleccions i nominacions en els premis Laus, publicats en revistes i llibres com Creative Review , Lürzer s Int'l Archive, Etapes, Select, Visual ...

Ensenyament

Catalan

Web