Mariona Cabassa

Mariona Cabassa

Docència

Mariona imparteix classes des de fa 20 anys en diferents escoles i universitats d'art i disseny de Barcelona.

A EINA, fa 15 que dirigeix ​​el Taller Experimental II (on s'han desenvolupat projectes d'autor d'àlbum il·lustrat alguns dels quals han estat posteriorment publicats en editorials).

També dirigeix ​​els seus propis tallers d'art i creativitat per a dones des de fa 15 anys i ha col·laborat en nombroses ocasions en esdeveniments relacionats amb el món de la il·lustració, impartint tallers, master class, xerrades, etc.

Activitat Professional / Recerca

Va estudiar il·lustració a l'Escola Massana de Barcelona (premi extraordinari de la seva promoció) i va realitzar un postgrau d'il·lustració i gravat a l'École des Arts Décoratifs d'Estrasburg.

A més d'haver treballat durant 20 anys com a il·lustradora en el sector editorial, de premsa i publicitari, el seu treball pot trobar-se també aplicat a tota mena de productes: vinils, etiquetes per a vi, jocs, puzles, tèxtil...

També treballa gran format tant en paper com sobre teixit barrejant pintura i brodat.

Fa alguns anys que va començar a tatuar, portant l'univers i estètica de la seva obra a la pell. Des de fa 4 anys realitza aquesta part del seu treball en l'estudi Void Tattoo de Barcelona.

Com il·lustradora, treballa per dues agències d'il·lustradors, a Barcelona i Nova York.

Publicacions

Ha publicat més de 80 àlbums il·lustrats -molts d'ells traduïts a diversos idiomes i publicats en diferents països- i incomptables llibres de text (bibliografia a la seva pàgina web).