Jordi Esteve

Jordi Esteve

Graduat Superior en Disseny de Producte a EINA. Centre Universitari de Disseny i Art (2007), adscrit a la UAB. Cursa la retitulació de Grau en Disseny al mateix centre (2013). Ha treballat i col·laborat com a dissenyador de producte amb estudis i empreses com Joan Gaspar, Urbiotica, Santa&Cole i Simon. Actualment treballa com a dissenyador de producte per conta pròpia. Els seus productes comparteixen funcionalitat i sobrietat, moltes vegades a mig camí entre disseny-invenció. Utilitza solucions tècniques que deriven cap a un millor ús dels objectes.

Docència

  • Professor de Representacions Digitals aplicades al disseny d’espai i volum
  • Professor de Modelat d’Objectes
  • Professor de Treball de Final de Grau

Activitat Professional

Comença la seva activitat professional col·laborant amb l’estudi de disseny de producte Joan Gaspar (2008).

Al 2010, com a responsable de disseny, entra formar part del equip multidisciplinari d’Urbiotica, empresa dedicada a les Smart Cities y el IOT (Internet of Things), amb l’objectiu de proveir solucions intel·ligents per a la gestió dels recursos públics.

Al 2013 formarà part del equip tècnic de Santa&Cole, empresa enfocada en el disseny com a principal objectiu, dissenyant i desenvolupant productes de mobiliari urbà i il·luminació.

Al 2017 entra a l’empresa tecnològica Simon com a enginyer de I+D, dedicat a productes d’il·luminació interior per al sectors del Contract i Retail. Actualment treballa com a dissenyador de producte per conta pròpia col·laborant amb empreses i institucions publiques i privades. Es relaciona amb qualsevol sector que l’apropi a la creativitat, disseny i desenvolupament de nous productes.

Premis

  • Selecció DELTA AWARDS 2011. U-Moist
  • Selecció DELTA AWARDS 2014. Arne
  • Selecció DELTA AWARDS 2020. Hole