Claudio Molina

Claudio Gastón Molina

Màster en Creacions artístiques realismes i entorns. Llicenciat. Dissenyador gràfic per la Universidad de Buenos Aires. Artista visual, il·lustrador, animador digital, músic. Resideix a Barcelona desde 2001. Actualment es troba realitzant els seus estudis de doctorat en Belles Arts en l'àmbit del dibuix, escriptura, investigant la gestualitat i el traç.

Docència

Des de 1999 s'exerceix en l'ensenyament superior i universitari en centres de Barcelona i Buenos Aires. Impartint assignatures de disseny, dibuix per al disseny (tècniques manuals), Il·lustració de moda, dibuix per ordinador i animació. També imparteix workshops de projectes personals de creació visual.

En EINA:

Recursos Audiovisuals pel Disseny, en 2n any al Grau de Disseny. Creació Digital, en 4t any al Graduat Superior de Disseny.
Creador del CIRQUIT a EINA.

Activitat Professional / Recerca

Activitat Professional:

A Buenos Aires a col·laborat amb diversos estudis desenvolupant imatge corporativa i motion graphics. A Barcelona a pertangut al col·lectiu barceloní de disseny Area3 dedicant-se al desenvolupament de productes multimèdia, animació, creació de personatges i video jocs. Destaca també les col·laboracions amb el col·lectiu barceloní Inothnna ArtCom.

Ha format part del catàleg d'artistes de la galeria itinerant apadrinada pel cineasta Bigas Luna

Campanyes i projectes en els quals ha participat destacant entre altres:

Il·lustracions per a Infierno de Dan Brown, Il·lustracions per a Francis Ford Copola, Minute Maid en Myspace, Jarabe de Palo, DHUB Disseny Hub Barcelona, Bacardi Murmansk Route, Visuals Nena Daconte, Eye Toy Play – PlayStation, Hyunday, Silenci, Carlos Ann…- MACBA, Metges Sense Fronteres, Theatre donis Gibjoncs (Bourges, França), Die Gestalten Verlag (Berlín i Caracas), Editorial Enbabia (Madrid), Micromadrid (Madrid), Mapfre (Madrid), Bel Magazine (Madrid), Txema Yeste (Barcelona), Lokomotiv (Barcelona)...

En 2001 a co-fundat el col·lectiu de disseny Dudu pop lab al costat de Laura Miyashiro.

Premis:

  • Nokia Award en el OFFF03. (BARCELONA, ESPANYA) 2003
  • Primer Premi Iso-logo Cuideu de Mar del Plata (BS AS, ARGENTINA) 1998

Blogs personals d'estudis i experiències artistiques amb dibuix:

Publicacions

(Només es llisten les 5 més recents)

Obra

Exposicions d'il·lustració

  • 2014: Exposición de Dibujos IES Emilio Campuzano BHI, Bilbao España
  • 2010: Exposició d'il·lustracions en Galeria Rojo, Rosario Argentina
  • 2009: ARTSMOVED il·lustracions per l'exposició, Buenos Aires Argentina
  • 2008: Projecció d'il·lustracions en The Smokers Club, Barcelona
  • 2007: Exposició d'il·lustracions en The Rent Shop, Barcelona